Κυριακή

ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Για να αντιμετωπίσουν τα χάλια της νομικής τους υπόστασης φτιάξαν ένα πολιτιστικό σωματείο που η μόνη σχέση που έχει με τον Τεκτονισμό είναι η επωνυμία (τα ίδια παντελάκη μου με το ίδρυμα) και υποχρεώνουν τον κόσμο να συμμετέχει επ' απειλή διαγραφής.
Η εγγραφή στο σωματείο με απειλή διαγραφής από την Μεγ. Στοά, είναι μιά ακόμη παρανομία της Μ. Στ. που προσβάλλει την προσωπικότητα και την ελευθερία του συναιτερίζεσθαι

Άλλη μια ακόμη γελοία και ολοκληρωτική πρακτική.

Ρε αδέρφια ως πότε θα ανέχεστε αυτούς τους τυπάκους που ξεφτιλίζουν κάθε φιλελεύθερη Τεκτονική παράδοση.

Με ποιό ηθικό δικαίωμα αυτοί που κουκούλωσαν την Ελευσίνα σας υποχρεώνουν να υπογράφετε ότι σας πασσάρουν;

ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δεκάδες μηνύματα αδελφών φτάνουν στο forum και ζητούν να ξεσκεπάσουμε όλα τα παραμύθια αλλά και να αναδείξουμε τις φασιστικές πρακτικές των γνωστών κυρίων που υποδύονται τους Ελευθεροτέκτονες.
Οι περισσότεροι ζητούν 'άπλετο φως" σ' αυτό το μαύρο πράμα, που έχει τόση σχέση με τις ελευθεροτεκτονικές αρχές όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε "καυτά" ντοκουμέντα για τα έργα και τις ημέρες των κυρίων που οδήγησαν το Τάγμα στον πάτο του βαρελιού.
Υπάρχει τόσο υλικό απ' τα χεράκια τους που θα γίνει ο θάνατος της αλεπούς.

ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κανείς τους δεν περίμενε ότι ο Ντεσιγούρα θα αντιδρούσε. Νόμιζαν ότι θα καθόταν σπίτι του και θα είχε την τύχη του αείμνηστου Ριζόπουλου η το πολύ-πολύ να πήγαινε στην Εθνική.

Εδώ την πατήσανε. Ο Ύπατος τους την έφερε και μπλέξανε άσχημα.

Έκανε κάτι πολύ απλό και δραστικό. Τους τράβηξε κάμποσες αγωγές και τώρα άντε να καθαρίσουν, έτσι που τα έχουνε κάνει.

Παράλληλα πολύς κόσμος από την Αχαρνών είναι στο πλευρό του και πλαισιώνει τα εργαστήρια που έχουν παραμείνει πιστά στην νομιμότητα ενώ το άνοιγμα του Σκωτικού στους αδελφούς της Εθνικής ήταν κίνηση ρουά-ματ.

Απ’ την άλλη ο Ερίτιμος και ο Νικολάκης έχουν σημάνει επιστράτευση και προσπαθούν να πείσουν τους δικούς τους ότι οι αγωγές είναι «τζούφιες»

Κυριακή κοντή γιορτή παιδιά και να δούμε πως θα καθαρίσετε.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Πραγματοποιήθηκαν την 16/5/2009 στο Ζάππειο Μέγαρο οι τακτικές εργασίες της Εθνικής Μεγάλης Στοάς κατά τις οποίες έγινε, μεταξύ άλλων, η επανεγκατάσταση του Μεγάλου Διδασκάλου Σεβασμιότατου αδ. Δημητρίου Κοντέση.

Τις εργασίες τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες ξένων Μεγάλων Στοών, ενώ συγχαρητήριες επιστολές στον Μεγάλο Διδάσκαλο απέστειλαν, μεταξύ άλλων, η Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας και Αμερικανικές Μεγάλες Στοές.

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ FORUM ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

www.tekton33.blogspot.com